Sleutel op de deur | Nieuwbouw | Renovatie

Nieuwbouw

Bij BouwDMD kan u terecht voor alles wat met nieuwbouw te maken heeft: van nieuwbouw tot renovaties, van grondwerken tot afwerking. Wij streven steeds naar perfectie. Doordat Dirk als zelfwerkende patron werkt heeft hij alles zelf in de handen, en heeft u één aanspreekpunt voor alle werken. Dit staat garant voor een goede communicatie met de bouwheer en de architect én een kwaliteitsvolle uitvoering van de werken. Indien nodig doen we beroep op vast onderaannemers, die dezelfde passie voor het vak delen.

We schenken veel aandacht aan uw wensen bij het bouwen van een nieuwbouwproject. Samen overlopen we alle mogelijkheden, van stijl tot materiaalkeuze, om tot de perfecte oplossing te komen voor uw woning. Gedurende het hele bouwproces houden we u steeds op de hoogte van de evoluties op vlak van planning en budget. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. We slagen er trouwens steeds in de beste prijs-kwaliteitsverhouding af te leveren.

BouwDMD is uw vakman voor nieuwbouwwerken. Door reeds 20 jaar ervaring hebben we een grote kennis van alles wat met nieuwbouw te maken heeft, zo werken we steeds efficiënt en vertrouwd. U kan bij ons terecht voor het bouwen van een nieuwbouwwoning in moderne of landelijke stijl alsook voor het verbouwen van uw bestaande woning. Wij bouwen uw woning op traditionele wijze met de architect van uw keuze.

We hebben een oog voor detail en zullen nooit een werf verlaten voor deze proper is afgewerkt.

Wij bieden de volgende diensten aan
  • Ruwbouw
    • Grondwerken, riolering- en funderingswerken
    • metsel- en betonwerken
  • Zowel renovaties als verbouwingen

BouwDMD is voornamelijk actief in Hamme en de regio’s rond Sint-Niklaas, Lokeren, Dendermonde, Aalst, …

Interesse in onze diensten? Vraag een offerte aan