Sleutel op de deur | Nieuwbouw | Renovatie

Sleutel-op-de-deur woning

BouwDMD vervult uw bouwwens, en dit zonder dat u zich al te veel zorgen hoeft te maken. We zorgen ervoor dat de werken snel afgewerkt zijn en dat u kan genieten van alle modern comfort. Je hebt één aanspreekpunt en je moet zelf niet voor de werf organisatie instaan. Tussendoor houden we je uiteraard op de hoogte. De bouw van een sleutel-op-de-deurwoning lijkt op het eerste zicht complex. BouwDMD vindt het belangrijk om u te begeleiden bij elke stap van het proces. Bij ons kan u rekenen op een persoonlijke en professionele dienstverlening voor de bouw van uw sleutel-op-de-deur woning.

Ons bouwbedrijf is reeds 20 jaar gespecialiseerd in het bouwen van sleutel op de deur woningen. We hebben dus heel wat kennis en ervaring opgedaan in alle mogelijke stijlen. Liever een woning die voldoet aan uw specifieke noden en behoeften? Bij ons kan u ook volledig op maat bouwen. Voor we met de werken aan de slag gaan bespreken we samen uw wensen en budget. We begeleiden en adviseren u graag in de realisatie van uw droomproject en houden daarbij rekening met al uw wensen. Samen bespreken we de materiaalkeuze, stijl, inrichting van uw sleutel-op-de-deur woning.

Tijdens de bouw van uw sleutel-op-de-deur woning gaat BouwDMD steeds op zoek naar de beste prijs-kwaliteitverhouding op de markt, om u zo de beste oplossing aan te bieden. Er wordt zeer duidelijk gecommuniceerd over de planning en kosten, zodat u dit in alle transparantie kan volgen en niet voor verrassingen komt te staan.

BouwDMD is voornamelijk actief in Hamme en de regio’s rond Sint-Niklaas, Lokeren, Dendermonde, Aalst, …

Ons doel is om uw verwachtingen te overtreffen, keer op keer!

Interesse in onze diensten? Vraag een offerte aan